Novosti

Prepoznato od strane svjetskih dermatologa

dermatolozi

U sastavu Placentor Vegetal proizvoda za njegu kože, uz tridesetogodišnje iskustvo u fitodermatologiji, pridana je velika važnost korištenju aktivnih tvari prirodnog podrijetla. Ti aktivni sastojci pomno su birani od strane farmaceuta na temelju njihove djelotvornosti i tolerancije čak i na najosjetljivijoj koži. Svi proizvodi imaju garanciju formule bez parabena.

Proizvodi za njegu kože podvrgnuti su kliničkim provjerama uključujući testove pod dermatološkom kontrolom. Upravo radi toga, Placentor Vegetal proizvodi imaju ukazano povjerenje svjetskih dermatologa te ekskluzivne partnere u Južnoj Koreji, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Italiji, Belgiji, Poljskoj, Danskoj, Norveškoj te mnogim drugim zemljama svijeta.

Placentor Vegetal može se pohvaliti i linijom profesionalnih proizvoda za njegu kože namijenjenih za kućnu upotrebu. Jedan od najpoznatijih takvih proizvoda svakako je anti-age maska za lice i vrat, koju dermatolozi preporučuju za korištenje nakon kozmetičkih i dermatoloških zahvata (npr. piling, mikrodermoabrazija i dr.)

Unazad desetak godina, Placentor Vegetal proizvodi razvijaju se po principima eko-dizajna. Predanost u pristupu održivog razvoja u svim fazama proizvodnje, od dizajna do lansiranja proizvoda na tržište, pokazatelj su brige i poštovanja prema našem planetu.

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)