Biovitalis Ultra zaštitni sprej protiv krpelja 100ml

8,99 

Zaštita od krpelja do 6 sati, obiteljsko pakiranje za djecu i odrasle

Procijenjena dostava:
17 - 19 tra, 2024
BVTL09
IZV-Icon-Kartice
Garantirano sigurna naplata

Description

Učinkovito štiti kožu od krpelja, pružajući do 6 sati zaštite. Sadrži 20% aktivnog sastojka iz listova limunskog eukaliptusa, s dokazanim djelovanjem za zaštitu od krpelja.

Obiteljsko pakiranje – sprej je namijenjen djeci starijoj od 6 mjeseci i odraslima. Za zaštitu djece mlađe od 6 mjeseci može se koristiti raspršivanjem na odjeću. Lako se nanosi, brzo se upija i na koži ostavlja ugodan osjećaj. Potpuno je siguran za kožu jer ne sadrži štetne sintetske repelente, DEET, parfeme niti sintetske sastojke. Prikladan za lice i tijelo, prilagođen svim tipovima kože. Dermatološki ispitan. Sprej je registriran, odnosno upisan u registar Ministarstva zdravstva kao biocidni pripravak s namjenom: zaštita od krpelja. KLASA: UP/I-543-04/20-05/461 URBROJ: 534-07-1/4-20-2

DODATNE INFORMACIJE: Proizvod nije namijenjen za raspršivanje na koži djece mlađe od 6 mjeseci, no može se koristiti raspršivanjem na odjeću. Sprej mogu koristiti trudnice i dojilje. Ugodnog je mirisa, bez sintetskih parfema. Proizvod nije testiran na životinjama i ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla. Vrsta pripravka: 19 – repelenti. Formulacija: tekućina.

SVI SASTOJCI: Aktivni sastojak: ulje limunskog eukaliptusa hidratizirano, ciklizirano (smjesa cis- i trans-p-mentan-3,8 diola (citriodiol)) 20,0% (20,0g/100g)

NAČIN UPOTREBE: Prije upotrebe protresti. Ravnomjerno raspršiti na nepokrivenu i neoštećenu kožu. Ne raspršivati direktno na lice. Raspršiti na dlanove i potom oprezno nanijeti na lice, izbjegavajući područje oko očiju i usta. Za učinkovitu zaštitu potrebno je na kožu raspršiti dovoljnu količinu proizvoda, npr. 2 potiska na podlakticu.