Biovitalis Magnezij FORTE ulje 100ml

15,99 

Biovitalis Magnezij FORTE ulje za brzu i učinkovitu nadoknadu magnezija preko kože – do 780 raspršivanja.

Procijenjena dostava:
18 - 20 tra, 2024
BIOV.001
IZV-Icon-Kartice
Garantirano sigurna naplata

Description

  • Ulje magnezija u spreju za brzu i učinkovitu apsorpciju preko kože.
  • Za opuštajuću masažu ili sportsku masažu nakon intenzivne tjelesne aktivnosti.
  • Visoko koncentrirani tekući magnezijev klorid (MgCl2) – čak 35% – za efikasnu apsorpciju preko kože, do 780 raspršivanja.

 

Magnezij je jedan od najvažnijih mikronutrijenata i sudjeluje u brojnim procesima u organizmu. Nedovoljan unos magnezija očituje se simptomima poput mišićne napetosti i grčeva, umora, glavobolje. U stanjima kao što su trudnoća, rast, stres ili pojačana tjelesna aktivnost povećana je potreba za magnezijem. Postoji prednost primjene magnezija preko kože u odnosu na primjenu u obliku tableta, kapsula ili šumećih tableta jer se zaobilazi probavni sustav, te je apsorpcija brža i učinkovitija.

Magnezij FORTE ulje sadrži najveću koncentraciju Zechstein® magnezijevog klorida na tržištu, čak 35%. Tijekom 250 milijuna godina originalna magnezijeva sol Zechstein® zaštićena je duboko u morskom dnu Zechsteina na dubini od 1.600-2.000 metara ispod zemljine kore, izolirana od nečistoća suvremenog svijeta. U Magnezij FORTE ulju nema dodanih sastojaka, osim onih koji se prirodno nalaze u dubokim podzemnim naslagama ovog netaknutog izvora. Bez mirisa, konzervansa i aditiva.

DODATNE INFORMACIJE: Magnezij FORTE ulje nije ulje u pravom smislu riječi već visoko koncentrirana otopina magnezijevog klorida (35%). Naziva se uljem jer teksturom podsjeća na njega i na koži ostavlja glatki osjećaj. Nakon primjene ulja česta je pojava peckanja kože. Događa se zbog niske razine magnezija u tijelu i prestat će redovitom primjenom ulja. Ukoliko je peckanje neugodno, kožu možete isprati desetak minuta nakon primjene ulja. Ulje je prikladno za trudnice i dojilje. Do 780 raspršivanja. U slučaju začepljenja sprejalice: odvrnuti poklopac, cjevčicu uroniti u vodu i višekratnim raspršivanjem pročistiti sprejalicu.

NAČIN UPOTREBE: Za svakodnevnu upotrebu. Kod prvog korištenja raspršite 5 potisaka na čistu kožu na različitim dijelovima tijela i nježno umasirajte. Postepeno povećavajte broj potisaka na 10-15. Najbolje koristiti nakon kupke ili tuširanja kada su pore otvorene kako bi se olakšalo upijanje u kožu.

Količina: 100ml

INCI: aqua, magnesium chloride (35%)