Be Natur Ionic Mg Ultra Rapid magnezij u spreju, 100ml

21,00 

IONIC Mg SKIN&SPORT preparat je nastao inovativnom metodom koja se bazira na strukturiranju otopine koji magnezijev klorid heksahidrat 100% farmaceutske čistoće prevodi u ioniziranu otopinu magnezija i klora koja blagotvorno djeluje na vašu kožu. Preparat se nanosi transdermalno, dermatološki je testiran i prikladan je i za osjetljivu kožu.

Procijenjena dostava:
17 - 19 tra, 2024
IZV-Icon-Kartice
Garantirano sigurna naplata

Description

Be Natur Ionic Mg Ultra Rapid magnezij u spreju najučinkovitiji je oblik magnezija. Visoke je čistoće (99,99%) čija veličina čestica je manja od 1 mikrona (u usporedbi sa ljudskom dlakom do 80 puta manja od ljudske dlake). Apsorbira se preko folikula dlake i to je isti oblik koji se nalazi u sirovom povrću.

 

ZAŠTO JE MAGNEZIJ VAŽAN ZA ZDRAVLJE?

Magnezij je vjerojatno najvažniji mineral za zdravlje. Koristi se u više od 300 bioloških procesa. Podržava proizvodnju energije, miran san, metabolizam, rad mišića, zdravlje srca, funkciju stanica i DNK te podržava raspoloženje. Bez obzira kojom se fizičkom aktivnošću bavili ili ste pod stresom, s godinama tijelo gubi magnezij i potrebno ga je nadoknađivati vanjskim suplementima.

Be Natur Ionic Mg Ultra Rapid magnezij u spreju ima do 90% bolju stopu apsorpcije od magnezija isporučenog u kapsulama ili tabletama. Ne treba ga prerađivati crijevno i odmah počinje ulaziti u krvotok radi stanične apsorpcije. Prosječna veličina čestica je manja od jednog mikrona, što je čak manje od nano-raspona, što omogućuje gotovo trenutnu staničnu apsorpciju.

DERMATOLOŠKI TESTIRAN

Magnezij u spreju nanosi se transdermalno. Dermatološki je testiran, prikladan za osjetljivu kožu. Mogu ga koristiti djeca, trudnice i starije osobe.

MAGNEZIJ U SPORTU

Osim u privatne svrhe, tjelesne probleme i stres, magnezij u spreju ima visoku primjenu u profesionalnom i rekreativnom sportu.

Sportaši i rekreativci nastoje postići što bolje rezultate i formu izbjegavajući ozljede. Ujedno je i opuštajući tretman za njegu kože stvoren za pomoć sportašima i osobama koje prolaze kroz zahtjevnije fizičke napore te kao pomoć u neutraliziranju neugodnih mirisa.

Tijekom povećanih tjelesnih napora tijekom sportskih aktivnosti, tijelo ubrzano gubi tekućinu i minerale, pa ih je potrebno nadoknaditi. Osim osjećaja umora, često se javljaju i grčevi u mišićima kao jedan od tipičnih simptoma nedostatka magnezija koji se javlja tijekom i nakon tjelesne aktivnosti. Iz tog razloga, uz magnezij u spreju, preporučamo uzimanje drugih Be Natur proizvoda kako biste bili sigurni da je vaš unos magnezija na optimalnoj razini.

KAKO JE BE NATUR MAGNEZIJ U SPREJU NASTAO?

Nastao je inovativnom metodom koja se temelji na strukturiranju otopine koja magnezijev klorid heksahidrat 100% farmaceutske čistoće prevodi u ioniziranu otopinu magnezija i klora koja blagotvorno djeluje na vašu kožu. Preparat se primjenjuje transdermalno, dermatološki je ispitan te je pogodan i za osjetljivu kožu.