MY SKIN by dr. Kaliterna – White Skin 3 30ml

90,00 

White Skin 3 krema je namijenjena ublažavanju težih oblika melazme tzv. tvrdokorne melazme u obliku tamnosmeđih hiperpigmentacija.

Procijenjena dostava:
17 - 19 tra, 2024
IZV-Icon-Kartice
Garantirano sigurna naplata

Description

Ublažavanje i uklanjanje tamnosmeđih hiperpigmentacija

Kod suhe i osjetljive kože, nakon nanošenja White Skin 3 kreme, može se nanijeti i krema za njegu kože. Tijekom korištenja kreme White Skin 3 moguća je pojava iritacija. U tom slučaju, savjetuje se ne koristiti kremu dulje od 3 do 5 dana.

  • Za sve tipove kože sklone hiperpigmentacijama
  • Ublažavanje i uklanjanje hiperpigmentacija s kože lica
  • Ublažavanje tamnih hiperpigmentacija na koži lica
  • Ublažavanje hiperpigmentacija oko očiju
  • Uklanjanje hiperpigmentacija s kože vrata

 

RESORCINOL

Butil-rezorcinol, koži srodan sastojak, smanjuje proizvodnju melanina na njegovom izvoru tj. mjestu nastanka i mjestu gdje se razvija hiperpigmentacija. Butil-rezorcinol djeluje protiv hiperpigmentacije i ima snažan učinak detoksikacije kože, pomlađivanja te protuupalni efekt.

 

TRANEXAMIC ACID

Traneksamična kiselina je aminokiselina koja smanjuje enzime odgovorne za upale zbog čega je njezino protuupalno djelovanje vrlo snažno i gotovo trenutačno. Koža je u područjima pogođenima hiperpigmentacijama u trajnom stanju svojevrsne kronične upale zbog čega su melanociti neprestano aktivirani. Traneksamična kiselina djeluje na ublažavanje tih upala, inhibirajući aktivaciju melanocita i smanjujući tamne mrlje.

Kako koristiti: Prije nanošenja, lice je potrebno dobro očistiti. Krema White Skin 3 se nanosi jednom do dvaput dnevno ciljano na hiperpigmentacije ili na cijelo lice.

Savjet doktora Kaliterne
Za vrijeme korištenja White Skin 3 kreme nije preporučljivo raditi pilinge, klasične abrazije i niti koristiti preparate s alkoholom radi moguće iritacije kože. White Skin 3 se smije koristiti i ljeti.