MY SKIN by dr. Kaliterna – Fillerify 1 50ml

85,00 

Krema Fillerify 1 sadrži prirodne sastojke koji oblikuju i pomlađuju lice i usne, povećavaju masne stanice te nadoknađuju izgubljeni volumen lica. Nadoknadom volumena bore se ispune, konture lica oblikuju, a usne naglase uz povećanje.

Procijenjena dostava:
17 - 19 tra, 2024
IZV-Icon-Kartice
Garantirano sigurna naplata

Description

Ublažavanje bora i nadoknada volumena. Zbog svog djelovanja pri oblikovanju lica i usana sličnom fileru, krema se još naziva “filerom bez injekcije” zbog čega je idealna za osobe koje se boje injekcije. Korištenje kreme savjetuje se kod početnog, blažeg i srednjeg gubitka volumena i masnih stanica te za korekciju bora i postizanje prirodnog izgleda.
  • Za sve tipove kože
  • Njega kože, lica, vrata i šaka
  • Ublažavanje bora
  • Nadoknađivanje izgubljenog volumena
  • Zatezanje kože lica, vrata i šaka

 

THYMUS VULGARIS FLOWER/LEAF EXTRACT

Biljni ekstrakt cvijeta/lista timijana potiče adipogenezu stimulirajući hormon masnog tkiva adiponektin da ublaži znakove starenja kako bi što dulje zadržali prirodni izgled. Ova biljka je izuzetna i za njegu kože – pomaže kod akni, ožiljaka, strija, bora i rana.

 

CHONDRUS CRISPUS EXTRACT

Irska mahovina sadrži većinu minerala koja su potrebni ljudskom tijelu. Bogata je beta-karotenom, vitaminima B kompleksa, vitaminom C i sumporom. Zbog visoke količine vitamina i minerala, irska mahovina je odlična za obnovu i regeneraciju kože.

Kako koristiti: Prije nanošenja kreme, lice je potrebno dobro očistiti. Kremu je potrebno nježno i dobro umasirati u kožu. Krema se nanosi dvaput dnevno na lice, usne te po želji na vrat i šake.

 

Savjet dr. Kaliterne: Za postizanje boljeg efekta, krema se može kombinirati s tretmanima za nadoknadu volumena.