Solinotes Ylang edp 50ml

19,78 

Miris blistav poput zalaska sunca, koristeći zavodljivu moć Ylang-Ylanga.

Procijenjena dostava:
17 - 19 tra, 2024
S47059
IZV-Icon-Kartice
Garantirano sigurna naplata

Description

Ylangom se željelo pretočiti miris zalaska sunca, dočaravajući milovanje vrućeg pijeska i posljednje zrake sunca na koži. Inspiracija je došla iz sunčane zavodljivosti Ylang Ylanga, tropskog cvijeta par excellence koji ‘parfemira’ otoke Indijskog i Tihog oceana.
Egzotične note ylang-ylanga, jasmina i tuberoze naglašavaju svilenkaste latice cvijeta breskve. Cvjetni koktel voćnih tonova koji se nastavlja na glatkoj bazi od vanilije i cvijeta naranče, za mekoću i svjetlost.

TOP NOTE: ylang-ylang, Sambac jasmin
NOTE SRCA: tuberoza, cvijet breskve
NOTE BAZE: mošus, vanilija, cvijet naranče

Preporuke za mirisne kombinacije:
Ylang + Pomegranate = prepun zraka sunca
Ylang + Orange Blossom = biserno

Solinotes je veseli poziv na kreativnost u kolekciji od 17 nota parfemskih voda za kombiniranje kako želite. Kolekcija je nadahnuta zabavnim i nesputanim svijetom i napravljena od vrlo šarenih pakiranja, visokokvalitetnih mirisa i originalnog koncepta mix & match-a.
Ova mlada francuska marka odabire najfinije esencije od parfumera iz Grasse-a u Francuskoj i okolici. S ovim botaničkim zlatom, Solinotes sastavlja mirisne note posebno dizajnirane za skladno kombiniranje. Mogu se beskrajno miješati ukoliko korisnik želi stvoriti jedinstveni mirisni potpis. Više od pukog koraka ljepote, parfem postaje igra – vrhunska i osobna potraga za ljepotom. Ljubitelji jednostavnosti također će cijeniti njihovo samostalno nošenje zahvaljujući složenoj mirisnoj piramidi, koja se – iako se oblikuje oko dominantne note – ipak može pohvaliti bogatstvom suptilnih, nijansiranih dodira.
Kreativno pristupajući parfumeriji, Solinotes označava kraj kompaktne parfumerije koji nas tjera da biramo između prepoznatljivosti i pristupačnosti.

Parfemi Solinotes izrađeni su od prirodnih i sintetičkih sastojaka kako bi našim kreativcima ponudili sve mogućnosti koje će Vas iznenaditi. Naravno, svi naši procesi su ekološki prihvatljivi i nijedan od naših gotovih proizvoda nikada nije (i neće biti) testiran na životinjama. Pitanje etike.
VOLIMO ČISTU LJEPOTU! Samo ono osnovno: alkohol prirodnog porijekla, parfem, malo vode i to je to!

Upotreba: Nanijeti po želji samostalno ili u kombinaciji s drugim mirisom iz Solinotes kolekcije; najbolje na pulsne točke (zapešće, vrat, početak dekoltea).

 

Pakiranje: 50ml