Solinotes Orange Tree edp 50ml

19,78 

Nježni cvijet naranče, blistav miris sa svježom notom citrusa.

Procijenjena dostava:
17 - 19 tra, 2024
S48116
IZV-Icon-Kartice
Garantirano sigurna naplata

Description

Vječni cvijet naranče i njegovi zlatni akordi… Iako dominira ovim mediteranskim mirisom, njegove složene note nalaze svoju bit u slatkim akordima petitgraina, bergamota i limuna.
Sunčana harmonija u kojoj citrusi donose samo dašak drskosti za blistavu, senzualnu parfemsku vodu. U srcu mirisa, vodeni jasmin i ruža dodaju malo slatkoće cvijetu naranče i formiraju mirisni buket. Bazne note meda i mošusa ističu nježne i gurmanske note ovog mirisa.

TOP NOTE: petitgrain, bergamot, limun, lišće smokve
NOTE SRCA: jasmin voda, cvijet naranče, ruža
NOTE BAZE: med, mošus

Preporuke za mirisne kombinacije:
Orange blossom + Cherry blossom = sreća
Orange blossom + Pink grapefruit = ukusno

Solinotes je veseli poziv na kreativnost u kolekciji od 17 nota parfemskih voda za kombiniranje kako želite. Kolekcija je nadahnuta zabavnim i nesputanim svijetom i napravljena od vrlo šarenih pakiranja, visokokvalitetnih mirisa i originalnog koncepta mix & match-a.
Ova mlada francuska marka odabire najfinije esencije od parfumera iz Grasse-a u Francuskoj i okolici. S ovim botaničkim zlatom, Solinotes sastavlja mirisne note posebno dizajnirane za skladno kombiniranje. Mogu se beskrajno miješati ukoliko korisnik želi stvoriti jedinstveni mirisni potpis. Više od pukog koraka ljepote, parfem postaje igra – vrhunska i osobna potraga za ljepotom. Ljubitelji jednostavnosti također će cijeniti njihovo samostalno nošenje zahvaljujući složenoj mirisnoj piramidi, koja se – iako se oblikuje oko dominantne note – ipak može pohvaliti bogatstvom suptilnih, nijansiranih dodira.
Kreativno pristupajući parfumeriji, Solinotes označava kraj kompaktne parfumerije koji nas tjera da biramo između prepoznatljivosti i pristupačnosti.

Parfemi Solinotes izrađeni su od prirodnih i sintetičkih sastojaka kako bi našim kreativcima ponudili sve mogućnosti koje će Vas iznenaditi. Naravno, svi naši procesi su ekološki prihvatljivi i nijedan od naših gotovih proizvoda nikada nije (i neće biti) testiran na životinjama. Pitanje etike.
VOLIMO ČISTU LJEPOTU! Samo ono osnovno: alkohol prirodnog porijekla, parfem, malo vode i to je to!

Upotreba: Nanijeti po želji samostalno ili u kombinaciji s drugim mirisom iz Solinotes kolekcije; najbolje na pulsne točke (zapešće, vrat, početak dekoltea).

 

Pakiranje: 50ml