Sold
out

Solinotes Jasmin edp 50ml

19,78 

Elegantni cvijet jasmina, romantičan miris s kapljicom vanjske ljepote.

Nije raspoloživo
Procijenjena dostava:
17 - 19 tra, 2024
S49116
IZV-Icon-Kartice
Garantirano sigurna naplata

Description

Svježe i nježne note bergamota i bijelih začina osvježavaju miris, dajući mu dašak lakoće. Oni pojačavaju cvjetni i zavodljivi trag koji ostavljaju jasmin sambac, frezija i đurđica.
Baza obojena intenzivnim cedrom i toplim jantarom obavijena je mekoćom baršunastog mošusa.

TOP NOTE: bergamot, bijeli začini
NOTE SRCA: Sambac jasmine, frezija, đurđice
NOTE baze: bijeli cedar, kristalna ambra, baršunasti mošus

Preporuke za mirisne kombinacije:
Jasmine blossom + Cherry blossom = neodoljivo
Jasmine blossom + Orange blossom = privlačno

Solinotes je veseli poziv na kreativnost u kolekciji od 17 nota parfemskih voda za kombiniranje kako želite. Kolekcija je nadahnuta zabavnim i nesputanim svijetom i napravljena od vrlo šarenih pakiranja, visokokvalitetnih mirisa i originalnog koncepta mix & match-a.
Ova mlada francuska marka odabire najfinije esencije od parfumera iz Grasse-a u Francuskoj i okolici. S ovim botaničkim zlatom, Solinotes sastavlja mirisne note posebno dizajnirane za skladno kombiniranje. Mogu se beskrajno miješati ukoliko korisnik želi stvoriti jedinstveni mirisni potpis. Više od pukog koraka ljepote, parfem postaje igra – vrhunska i osobna potraga za ljepotom. Ljubitelji jednostavnosti također će cijeniti njihovo samostalno nošenje zahvaljujući složenoj mirisnoj piramidi, koja se – iako se oblikuje oko dominantne note – ipak može pohvaliti bogatstvom suptilnih, nijansiranih dodira.
Kreativno pristupajući parfumeriji, Solinotes označava kraj kompaktne parfumerije koji nas tjera da biramo između prepoznatljivosti i pristupačnosti.

Parfemi Solinotes izrađeni su od prirodnih i sintetičkih sastojaka kako bi našim kreativcima ponudili sve mogućnosti koje će Vas iznenaditi. Naravno, svi naši procesi su ekološki prihvatljivi i nijedan od naših gotovih proizvoda nikada nije (i neće biti) testiran na životinjama. Pitanje etike.
VOLIMO ČISTU LJEPOTU! Samo ono osnovno: alkohol prirodnog porijekla, parfem, malo vode i to je to!

Upotreba: Nanijeti po želji samostalno ili u kombinaciji s drugim mirisom iz Solinotes kolekcije; najbolje na pulsne točke (zapešće, vrat, početak dekoltea).

 

Pakiranje: 50ml