Solinotes Iris edp 50ml

19,78 

Zamisao originalne kreacije u veličanstvenom Fleur d’Iris, mirisa karaktera s “couture” notama.

Procijenjena dostava:
17 - 19 tra, 2024
S50116
IZV-Icon-Kartice
Garantirano sigurna naplata

Description

U vrhu, oštre note mandarine stapaju se sa senzualnošću anđelike kako bi istaknule mirisno srce sa senzualnim puderastim aspektima irisa i ljubičice.
Dodir tamjana donosi pravu količinu misterije… Mirisni trag tada postaje šarmantan, obojen mošusom, u kontrastu s toplinom tikovine i dragocjenih i gurmanskih zrna tonke.

TOP NOTE: mandarina, anđelika
NOTE SRCA: iris, ljubičica, cedar, tamjan
NOTE BAZE: mošus, tikovina, apsolut zrna tonke

Preporuka za mirisne kombinacije:
Fleur d’Iris + Cherry Blossom = izuzetno
Fleur d’Iris + Musc = šik

Solinotes je veseli poziv na kreativnost u kolekciji od 17 nota parfemskih voda za kombiniranje kako želite. Kolekcija je nadahnuta zabavnim i nesputanim svijetom i napravljena od vrlo šarenih pakiranja, visokokvalitetnih mirisa i originalnog koncepta mix & match-a.
Ova mlada francuska marka odabire najfinije esencije od parfumera iz Grasse-a u Francuskoj i okolici. S ovim botaničkim zlatom, Solinotes sastavlja mirisne note posebno dizajnirane za skladno kombiniranje. Mogu se beskrajno miješati ukoliko korisnik želi stvoriti jedinstveni mirisni potpis. Više od pukog koraka ljepote, parfem postaje igra – vrhunska i osobna potraga za ljepotom. Ljubitelji jednostavnosti također će cijeniti njihovo samostalno nošenje zahvaljujući složenoj mirisnoj piramidi, koja se – iako se oblikuje oko dominantne note – ipak može pohvaliti bogatstvom suptilnih, nijansiranih dodira.
Kreativno pristupajući parfumeriji, Solinotes označava kraj kompaktne parfumerije koji nas tjera da biramo između prepoznatljivosti i pristupačnosti.

Parfemi Solinotes izrađeni su od prirodnih i sintetičkih sastojaka kako bi našim kreativcima ponudili sve mogućnosti koje će Vas iznenaditi. Naravno, svi naši procesi su ekološki prihvatljivi i nijedan od naših gotovih proizvoda nikada nije (i neće biti) testiran na životinjama. Pitanje etike.
VOLIMO ČISTU LJEPOTU! Samo ono osnovno: alkohol prirodnog porijekla, parfem, malo vode i to je to!

Upotreba: Nanijeti po želji samostalno ili u kombinaciji s drugim mirisom iz Solinotes kolekcije; najbolje na pulsne točke (zapešće, vrat, početak dekoltea).

 

Pakiranje: 50ml