Solinotes Grenade edp 50ml

19,78 

Intenzivan i pikantan miris, sa svježim notama crvene naranče i ukusnog nara.

Procijenjena dostava:
17 - 19 tra, 2024
S24096
IZV-Icon-Kartice
Garantirano sigurna naplata

Description

Zagrizanjem u sočan nar, osmišljen je ovaj gurmanski miris voćnih i energizirajućih tonova.
U gornjoj noti, akord citrusa je oštar i osvježava miris poletom i sjajem. Kupina, malina, crveni ribiz i njihove note crvenog voća spajaju se u srcu s narom za egzotičan akcent. Miris je prožet sitnim zrncima rubina… Za gaziranu vodu punu vitamina!

Solinotes je veseli poziv na kreativnost u kolekciji od 17 nota parfemskih voda za kombiniranje kako želite. Kolekcija je nadahnuta zabavnim i nesputanim svijetom i napravljena od vrlo šarenih pakiranja, visokokvalitetnih mirisa i originalnog koncepta mix & match-a.
Ova mlada francuska marka odabire najfinije esencije od parfumera iz Grasse-a u Francuskoj i okolici. S ovim botaničkim zlatom, Solinotes sastavlja mirisne note posebno dizajnirane za skladno kombiniranje. Mogu se beskrajno miješati ukoliko korisnik želi stvoriti jedinstveni mirisni potpis. Više od pukog koraka ljepote, parfem postaje igra – vrhunska i osobna potraga za ljepotom. Ljubitelji jednostavnosti također će cijeniti njihovo samostalno nošenje zahvaljujući složenoj mirisnoj piramidi, koja se – iako se oblikuje oko dominantne note – ipak može pohvaliti bogatstvom suptilnih, nijansiranih dodira.
Kreativno pristupajući parfumeriji, Solinotes označava kraj kompaktne parfumerije koji nas tjera da biramo između prepoznatljivosti i pristupačnosti.

Parfemi Solinotes izrađeni su od prirodnih i sintetičkih sastojaka kako bi našim kreativcima ponudili sve mogućnosti koje će Vas iznenaditi. Naravno, svi naši procesi su ekološki prihvatljivi i nijedan od naših gotovih proizvoda nikada nije (i neće biti) testiran na životinjama. Pitanje etike.

VOLIMO ČISTU LJEPOTU! Samo ono osnovno: alkohol prirodnog porijekla, parfem, malo vode i to je to!
U pozadini, mošus obavija miris svojom mekoćom i senzualnošću.
TOP NOTE: crvena naranča
NOTE SRCA: kupina, nar, kardamom
NOTE BAZE: mošus

Preporuka za mirisne kombinacije:
Pomegranate + Rose = izuzetno
Pomegranate + Pink Grapefruit = atraktivno

 

Pakiranje: 50ml