Solinotes Fig Tree edp 50ml

19,78 

Neodoljivi cvijet smokve, voćni miris s nježnim notama.

Procijenjena dostava:
18 - 20 tra, 2024
S47116
IZV-Icon-Kartice
Garantirano sigurna naplata

Description

Uz nježni miris cvijeta smokve, ovo je poziv na drijemanje, u sjeni stabla prepunog voća koje pršti od sunca…
Oštre i uvjerljive note crnog ribizla, grejpa i lista smokve pojačavaju nježno cvjetno srce cvijeta smokve i božura. Sandalovina i mlijeko smokve nježno upotpunjuju miris primamljivim kremastim, živim akordom.
Voćni parfem sa sunčanim, botaničkim notama.

TOP NOTE: crni ribiz, grejp, listovi smokve
NOTE SRCA: cvijet smokve, božur
NOTE BAZE: cedar, sandalovina, mlijeko smokve

Preporuka za mirisne kombinacije:
Figtree blossom + Rose = strastveno
Figtree blossom + Vanilla = magnetično

 

Solinotes je veseli poziv na kreativnost u kolekciji od 17 nota parfemskih voda za kombiniranje kako želite. Kolekcija je nadahnuta zabavnim i nesputanim svijetom i napravljena od vrlo šarenih pakiranja, visokokvalitetnih mirisa i originalnog koncepta mix & match-a.
Ova mlada francuska marka odabire najfinije esencije od parfumera iz Grasse-a u Francuskoj i okolici. S ovim botaničkim zlatom, Solinotes sastavlja mirisne note posebno dizajnirane za skladno kombiniranje. Mogu se beskrajno miješati ukoliko korisnik želi stvoriti jedinstveni mirisni potpis. Više od pukog koraka ljepote, parfem postaje igra – vrhunska i osobna potraga za ljepotom. Ljubitelji jednostavnosti također će cijeniti njihovo samostalno nošenje zahvaljujući složenoj mirisnoj piramidi, koja se – iako se oblikuje oko dominantne note – ipak može pohvaliti bogatstvom suptilnih, nijansiranih dodira.
Kreativno pristupajući parfumeriji, Solinotes označava kraj kompaktne parfumerije koji nas tjera da biramo između prepoznatljivosti i pristupačnosti.

Parfemi Solinotes izrađeni su od prirodnih i sintetičkih sastojaka kako bi našim kreativcima ponudili sve mogućnosti koje će Vas iznenaditi. Naravno, svi naši procesi su ekološki prihvatljivi i nijedan od naših gotovih proizvoda nikada nije (i neće biti) testiran na životinjama. Pitanje etike.
VOLIMO ČISTU LJEPOTU! Samo ono osnovno: alkohol prirodnog porijekla, parfem, malo vode i to je to!

Upotreba: Nanijeti po želji samostalno ili u kombinaciji s drugim mirisom iz Solinotes kolekcije; najbolje na pulsne točke (zapešće, vrat, početak dekoltea).

 

Pakiranje: 50ml