MY SKIN by dr. Kaliterna – White Skin CC krema 30ml

40,00 

Tonirana CC krema ima jaču pokrivnu moć, prozračnija je od uobičajenih tekstura tekućih pudera, bolje kontrolira boju tena i može prekriti izraženije nepravilnosti. Zahvaljujući pomno biranim sastojcima djeluje na već postojeće hiperpigmentacije i njihovo uklanjanje te sprječavanje pojave novih. Svakodnevnom upotrebom jednom do dvaput dnevno, postiže se ujednačen i besprijekoran ten, glatka, elastična i tonizirana koža.

Procijenjena dostava:
17 - 19 tra, 2024
IZV-Icon-Kartice
Garantirano sigurna naplata

Description

Moćne kiseline u borbi protiv hiperpigmentacija

Za sprečavanje simptoma fotostarenja najvažnija je prevencija – izbjegavanje dužeg izlaganja jakom suncu i redovito nanošenje proizvoda sa zaštitnim faktorom. Nažalost, često se dobivenih preporuka od strane dermatologa ne pridržavamo, a i sama prevencija nerijetko izostane. Zato najčešće koristimo proizvode sa snažnim dermatološkim sastojcima koji nam pomažu pri ublažavanju posljedica nastalih fotostarenjem. Kiseline su vodeći dermatološki sastojci u borbi protiv hiperpigmentacija zbog svoje snažne sposobnosti izbjeljivanja i eksfolijacije kože, uslijed čijeg se djelovanja tamne mrlje na koži posvjetljuju i smanjuju, a ten se ujednačuje. Nakon eksfolijaciije kože, pojavljuju se nove stanice kože koje zauzimaju mjesto starih što pomaže u ujednačavanju tona vaše kože i čini je glatkijom u cjelini.

  • Izbjeljivanje i smanjivanje postojećih hiperpigmentacija
  • Sprečavanje pojave novih hiperpigmentacija
  • Prekrivanje tamnih mrlja i nepravilnosti na koži
  • Ujednačavanje boje tena

 

Oxothiazolidinecarboxylic Acid

Oksotiazolidinkarboksilna kiselina je siguran proizvod koji koža može brzo apsorbirati i koji je učinkovito kompatibilan s kožom. Oksotiazolidinkarboksilna kiselina može inhibirati aktivnost tirozinaze, smanjiti sintezu melanina i tako postići učinak posvjetljivanja i izbjeljivanja. Ima snažno antioksidativno djelovanje i može hvatati slobodne radikale kako bi zaštitila kožu od prirodnog starenja i fotostarenja. Također ima funkciju omekšavanja kutikule, aktiviranja regeneracije stanica i ubrzavanja raslojavanja keratinskih stanica. Stoga se preporučuje za posvjetljivanje/izbjeljivanje, protiv mrlja, protiv starenja/fotostarenja, te za antioksidansnu i hidratantnu kozmetiku.

 

Kako koristiti: Dobro očistiti kožu lica. Krema se nanosi na cijelo lice, jednom do dvaput dnevno do ujednačavanja tena. Ne nanosi se na područje oko očiju zbog mogućih iritacija.

 

Savjet doktora Kaliterne

Pri pojavi iritacije, potrebno je prekinuti s nanošenjem kreme 1 do 2 dana. Za vrijeme korištenja kreme, ne savjetujemo tretmane abrazije i pilinga kože. Savjetuje se koristiti uz White Skin Cleansing Milk zbog postizanja boljih rezultata. Krema se može koristiti tijekom cijele godine.