Ghrei Serum Active 30ml

32,00 

Uljni serum za lice sa dodatkom BAKUCHIOLA.

Procijenjena dostava:
17 - 19 tra, 2024
GHR09
IZV-Icon-Kartice
Garantirano sigurna naplata

Description

Ulja su od davnina bila omiljena njega u održavanju lijepe i zdrave kože. Stoga su uljni serumi iznimno dobrodošli u večernjoj rutini njege kože lica, naročito ako dodatno imaju sposobnost upijanja hranjivih sastojaka u dubinske slojeve tkiva i ako omogućuju hidrataciju, zaštitu te pružaju anti-aging učinak.

Sve te blagodati uz bakuchiol, prirodnu zamjenu za retinol, omogućuje upravo ovaj serum.

Bakuchiol je prirodna alternativa retinolu bez negativnih posljedica povezanih s retinolom. Bakuchiol je klinički pokazao da smanjuje hiperpigmentacije i bore jednako učinkovito kao i retinol, s boljom tolerancijom kože. Ovo je dostojna zamjena za retinol.

 

O GHEEU: GHEE je vrlo cijenjena i hranjiva masnoća, a od davnina se koristi u Indijskoj kuhinji i Ayurvedi te njezi kože, gdje ga vole nazivati tekućim zlatom. Istražujući primjenu ghee maslaca u kozmetičke svrhe došli smo do receptura koje su se koristile u dalekoj prošlosti Ayurvedske medicine, prije nekoliko tisuća godina. Stoga, upoznajate glavni sastojak naše kozmetičke linije proizvoda – STO PUTA ISPIRANI GHEE ili SHATA DHAUTA GHRITA.