Ghrei Peeling & Mask 60ml

26,00 

3 u 1 Njega kože uz ghee maslac, peeling i masku.

Procijenjena dostava:
17 - 19 tra, 2024
GHR10
IZV-Icon-Kartice
Garantirano sigurna naplata

Description

Ovo je važan korak u tjednoj rutini njege lica kako bi nam koža ostala osvježena i sjajna.

  • PEELING – Skidanje mrtvih stanica kože blagim abrazivnim peeling česticama koštica naranče.
  • MASKA – sinergija silicija, željeza i još mnogih minerala koje naša koža treba i jedan dio apsorbira u anti-age glini Color Clay Cocoa koja ima i snažno antioksidativno djelovanje.
  • NJEGA – Ghee maslac koji dubinski hrani i hidrira kožu te je prirodno bogat vitaminima, dobitna su kombinacija prijeko potrebna za zdravi i njegovani izgled kože.

Konačni rezultat je taj da su uklonjene mrtve stanice, toksini i nečistoće, normalizirana je tekstura, dubinski očišćena koža te prirodan sjaj i ljepota kože.

Način korištenja: Preporuča se koristi jednom tjedno, na način da se umasira na lice te ostavit da odstoji 15 minuta. Nakon toga dobro isprati lice i nanijeti jednu od naših krema za lice; HYDRA, AGELESS ILI FRESH.

 

O GHEEU: GHEE je vrlo cijenjena i hranjiva masnoća, a od davnina se koristi u Indijskoj kuhinji i Ayurvedi te njezi kože, gdje ga vole nazivati tekućim zlatom. Istražujući primjenu ghee maslaca u kozmetičke svrhe došli smo do receptura koje su se koristile u dalekoj prošlosti Ayurvedske medicine, prije nekoliko tisuća godina. Stoga, upoznajate glavni sastojak naše kozmetičke linije proizvoda – STO PUTA ISPIRANI GHEE ili SHATA DHAUTA GHRITA.