Ghrei Body butter Glow 100ml

28,00 

Ovaj proizvod je divna kombinacija bogatih sastojaka sa iznimnom apsorpcijom koji njeguju i daju ljepotu, hidrataciju i sjaj te blagi preplanuli ton koži lica i tijela tijekom cijele godine.

Procijenjena dostava:
17 - 19 tra, 2024
GHR11
IZV-Icon-Kartice
Garantirano sigurna naplata

Description

GHEE kao glavni sastojak u ovom butteru hrani kožu i opskrbljuje ju vitaminima i protuupalnim svojstvima, daje vlagu i umiruje kožu nakon stresa i sunca. Dodatno se još dobiva lijepi sjaj uz pomoć mica čestica, pa koža ostaje zdrava, hidratizirajuća, njegovana i dugotrajno sjajna.

  • Koristi se tako da se namaže cijelo tijelo ili samo neki dio, naprimjer noge, samo ruke, vrat, dekolte a čak je odlična zamjena za bronzer na licu.
  • U slučaju da ga koristite samo na nekim dijelovima tijela, za ostatak kože može se kombinirati sa RICH i LIGHT BODY BUTTER-IMA.

 

O GHEEU: GHEE je vrlo cijenjena i hranjiva masnoća, a od davnina se koristi u Indijskoj kuhinji i Ayurvedi te njezi kože, gdje ga vole nazivati tekućim zlatom. Istražujući primjenu ghee maslaca u kozmetičke svrhe došli smo do receptura koje su se koristile u dalekoj prošlosti Ayurvedske medicine, prije nekoliko tisuća godina. Stoga, upoznajate glavni sastojak naše kozmetičke linije proizvoda – STO PUTA ISPIRANI GHEE ili SHATA DHAUTA GHRITA.