Sold
out

Diego dalla Palma Oh My Lift! Anti Age Smoothing Cream

44,99 

Anti-age krema za lice za suhu kožu.

Nije raspoloživo
Procijenjena dostava:
17 - 19 tra, 2024
DSK0040
IZV-Icon-Kartice
Garantirano sigurna naplata

Description

Snažan tretman s lifting efektom i izvanrednim djelovanjem zaglađivanja kože. Meka tekstura koja se lako upija u kožu zaglađuje i opušta sve bore – fine i duboke. Koža odmah izgleda mlađe uz ugodan osjećaj hidratizacije.

Zbog svog snažnog djelovanja, pojavit će se kratkotrajan osjećaj prolaska trnaca kroz kožu (odmah nakon nanošenja).

Oh My Lift! je linija proizvoda s lifting efektom za sve koji traže snažno rješenje za intenzivnu borbu sa svim znakovima starenja, uključujući duboke bore i bore mimike lica i ekspresija.
Novi biotehnološki lifting efekt kompleks, koji ima dvostruko djelovanje na glatkoću kože:
1. Line Relaxing (dermo-decontracting action) opuštanje kontrakcija mišića – Dizajnirano kako bi djelovalo na konstantne mikro-kontrakcije na koži, koje rezultiraju borama ekspresije i mimike.
2. Wrinkle Filling (Filling action) ispunjavanje bora – Dizajnirano za ispunjavanje bora iz dubine kože, na način da potiče proizvodnju kolagena.

GABA ili Gamma-Amino Butyric Acid, je jedna od najvažnijih supstanci uključenih u međustaničnu komunikaciju, prisutnih u ljudskom tijelu. Zahvaljujući snažnom djelovanju koje je poput Botox-a i stimulativno djeluje na proizvodnju novih vlakana kolagena, ima snažno anti-age djelovanje:
– na dinamične tj. izražajne bore
– na statične tj. duboke bore

 

Upute za upotrebu: Nanijeti na očišćeno lice, vrat i dekolte. Za bolju djelotvornost, nanesite nakon seruma.

Količina: 50ml