Diego dalla Palma Hydration Passion Moisturizing Booster Serum

43,13 

Serum za sve tipove kože, a posebice za suhu i dehidriranu, tanku i krhku, iritiranu od vanjskih utjecaja.

Procijenjena dostava:
17 - 19 tra, 2024
DSK0024
IZV-Icon-Kartice
Garantirano sigurna naplata

Description

Intenzivan tretman suhe, ispucale i pothranjene kože. Višeslojne kapsule H2O 3Acti-MatriSpheres ubrizgavaju intenzivnu hidrataciju produljenog djelovanja i djeluju suprotno dehidraciji, borama i tankim linijama. Obogaćen fermentiranim shiunko uljima i sladićem, s visokom penetracijom i snažnim popravljanjem barijerne funkcije, pomaže zadržati vlagu za elastičniju i otporniju kožu. Svojom bogatom teksturom i formulom za pomlađivanje čini da koža odmah postane meka i nahranjena. Savršeno za zaštitu kože od agresivnog okoliša (suha klima, kolebanje temperature, sunce, vjetar, klimatizacija…), tijekom sezonskih promjena.
Testirana djelotvornost na hidratantno i anti-age djelovanje. Instrumentalni test.

Sadrži:
H2O 3Acti-MatriSpheres: hidroksiprolin, vitamin C i rutin, u molekulskom nosaču TriActive, koji prodire duboko u slojeve kože i štiti glavne elemente dermalnog matriksa (hijaluronska kiselina, proteoglikani, kolagen) od procesa razgradnje, čuvajući optimalnu razinu unutarnje rezerve vode i jača funkcije kožne barijere
Hijaluronska kiselina: vlaži i zaglađuje – iznutra ispunjava bore uzrokovane dehidracijom
Fermentirana ulja shiunka i sladića: reparacija i anti-slobodni radikali

 

HYDRATION PASSION – NJEGA ZA DUBINSKU INTENZIVNU VIŠESTRUKU HIDRATACIJU, KOJA PRODIRE DO SRCA KOŽE.

Diego dalla Palma Milano, slijedeći nove trendove i tehnologije njege kože, u potpunosti je preoblikovao i preoblikovao hidratantni segment. Hidratantna njega kože postaje ključni dio naše svakodnevne rutine i značajno doprinosi poboljšanju kvalitete života, a hidratantni proizvodi ispunjavaju osnovnu potrebu: održavaju kožu savršeno hidratiziranom na bilo kojoj razini suhoće.

Pravilna hidratacija neophodna je za očuvanje zdravlja, ljepote i elastičnosti kože, istovremeno djelujući suprotno procesu starenja.
HYDRATION PASSION pojačava razinu hidratacije kože svojim produženim, višerazinskim djelovanjem.
HYDRATION PASSION utažuje žeđ i pojačava čvrstoću suhe i dehidrirane kože. Sprječava i suzbija znakove starenja i umora, ciljanim proizvodima koji se proučavaju za sve potrebe, jer je svaka koža jedinstvena!

Djelovanje proizvoda se očituje na različitim nivoima slojeva kože:
– na površini, za mekšu i glatku kožu; duboko kroz kožu za poticanje elastičnosti i čvrstoće
– stimulira proizvodnju hidratantnih elemenata u dermisu
– sprečava proces degradacije (propadanja) hijaluronske kiseline
– štiti kožu od vanjskih utjecaja
– usporava proces starenja

 

Upute za upotrebu: Nanijeti na čisto lice ujutro i navečer, potom nanijeti kremu. Prije seruma možete nanijeti losion u spreju.

Količina: 30ml