Diego dalla Palma Black Secret Uniforming Purifying Serum

35,17 

Serum za lice s piling efektom za sve tipove kože obogaćen dijamantnom prašinom i aktivnim ugljenom – obnavlja teksturu kože i smanjuje vidljivost nesavršenosti, akni, ožiljaka, neujednačenog i sivog tena, prekomjernog lučenja sebuma i velikih pora.

Procijenjena dostava:
27 - 29 svi, 2024
DSK0092
IZV-Icon-Kartice
Garantirano sigurna naplata

Description

Intenzivni koncentratni serum sa pročišćavajućim i zaglađujućim djelovanjem. Dizajniran za nečistu i sivu kožu te za borbu protiv preranog starenja, bora i tamnih mrlja uzrokovanih urbanim zagađenjem. Zahvaljujući sinergijskom djelovanju aktivnog ugljena – koji upija višak sebuma i nečistoća – i vitamina PP – zatvara pore i smanjuje tamne mrlje i promjene boje na koži – čini teksturu kože glatkijom. Osjetite blistav sjaj dijamanata na koži!

Obogaćena dijamantnom prašinom i aktivnim ugljenom, BLACK SECRET linija obnavlja teksturu kože i smanjuje vidljivost nesavršenosti, akni, ožiljaka, neujednačenog i sivog tena, prekomjernog lučenja sebuma i velikih pora, tamnih mrlja i drugih znakova preranog starenja uzrokovanih gradskim zagađenjem.

7% Gluconolacton PHA: Radi nježan piling kože ubrzavajući stanične regenerativne procese, ujednačava se tekstura kože za gladak i blistav izgled.
Dijamant Ugljen CPX: Ovaj kompleks je sinergija djelotvornosti dijamantne prašine i aktivnog ugljena, pročišćava kožu za njenu novu svježinu i blistavost.
Pollushield™: Štit od zagađenja i oksidativnih čestica. Kreira zaštitni nevidljivi film na koži i štiti je od smoga, dima i fine prašine koja se taloži na koži.
4% Vitamin PP (niacin): u kombinaciji s dijamantnom prašinom i aktivnim ugljenom sužava pore, uklanja nepravilnosti i ujednačava teksturu kože.

 

Upute za upotrebu: Na očišćeno lice na nanijeti 4-5 kapi i nježno utapkati da se potpuno upije. Izbjegavati kontakt s očima. Pri prvoj aplikaciji mogu se pojaviti blagi trnci i/ili crvenilo. U slučaju osobne preosjetljivosti prestanite s korištenjem. Ljeti i u sunčanim danima, svakako nanijeti kremu ili puder sa zaštitom nakon losiona.

Količina: 30ml