Diego dalla Palma Black Secret T-Zone Peel-Off Glitter Mask

19,78 

Peel-of maska za T-zonu – za sve tipove kože.

Procijenjena dostava:
17 - 19 tra, 2024
DSK0096
IZV-Icon-Kartice
Garantirano sigurna naplata

Description

Ekspresno detoksikacijsko djelovanje. U nekoliko minuta uklanja sebum i nečistoće, smanjujući mitesere i mrtve stanice na nosu, čelu, bradi i kritičnim mjestima. Koža se odmah doima glađa i svjetlija, s manje vidljivih pora i ujednačenijeg izgleda.

Black Secret  linija obogaćena dijamantnom prašinom i aktivnim ugljenom, obnavlja teksturu kože i smanjuje vidljivost nesavršenosti, akni, ožiljaka, neujednačenog i sivog tena, prekomjernog lučenja sebuma i velikih pora, tamnih mrlja i drugih znakova preranog starenja uzrokovanih gradskim zagađenjem.

7% Gluconolacton PHA: Radi nježan piling kože ubrzavajući stanične regenerativne procese, ujednačava se tekstura kože za gladak i blistav izgled.
Dijamant Ugljen CPX: Ovaj kompleks je sinergija djelotvornosti dijamantne prašine i aktivnog ugljena, pročišćava kožu za njenu novu svježinu i blistavost.
Pollushield™: Štiti od zagađenja i oksidativnih čestica. Kreira zaštitni nevidljivi film na koži i štiti je od smoga, dima i fine prašine koja se taloži na koži.
4% Vitamin PP (niacin): u kombinaciji s dijamantnom prašinom i aktivnim ugljenom sužava pore, uklanja nepravilnosti i ujednačava teksturu kože.

 

Upute za upotrebu: Nanijeti tanak sloj na čistu i suhu kožu, s posebnom pažnjom na T-zonu ili nepravilnosti. Pustiti da se maska osuši. Ukloniti masku podižući je. Ostatke ukloniti toplom vodom.

Količina: 35ml