Diego dalla Palma Black Secret Skin Renewing Exfoliat Lotion

25,88 

Losion za lice s piling efektom za sve tipove kože obogaćen aktivnim ugljenom i dijamantnom prašinom – smanjuje vidljivost pora i nesavršenosti na koži.

Procijenjena dostava:
17 - 19 tra, 2024
DSK0091
IZV-Icon-Kartice
Garantirano sigurna naplata

Description

Nježno uklanja mrtve i sive stanice, što koži daje ravnomjerniji i vitalniji ten.

Obogaćena dijamantnom prašinom i aktivnim ugljenom, BLACK SECRET linija obnavlja teksturu kože i smanjuje vidljivost nesavršenosti, akni, ožiljaka, neravnih i sivih tenova, prekomjernog lučenja sebuma i velikih pora, tamnih mrlja i drugih znakova preranog starenja uzrokovanih gradskim zagađenjem.

7% Gluconolacton PHA: Radi nježan piling kože ubrzavajući stanične regenerativne procese, ujednačava se tekstura kože za gladak i blistav izgled.
Dijamant Ugljen CPX: Ovaj kompleks je sinergija djelotvornosti dijamantne prašine i aktivnog ugljena, pročišćava kožu za njenu novu svježinu i blistavost.
Pollushield™: Štiti od zagađenja i oksidativnih čestica. Kreira zaštitni nevidljivi film na koži i štiti je od smoga, dima i fine prašine koja se taloži na koži.
4% Vitamin PP (niacin): u kombinaciji s dijamantnom prašinom i aktivnim ugljenom sužava pore, uklanja nepravilnosti i ujednačava teksturu kože.

 

Upute za upotrebu: Ujutro i navečer nanijeti na čistu kožu vaticom, nježno tapkati preko čitavog lica. Izbjegavati direktan kontakt s očima.

Količina: 200ml