ACTIVE+ Alkalna voda pH 9+ 6 pack

5,70 

Promijenite vodu, promijenite svoj život! Jeste li znali da pijenje alkalne vode pruža mnoge prednosti koje mogu povećati vaše cjelokupno zdravlje? Nekoliko studija dokazuju kako alkalna voda ima pozitivan učinak na naš organizam.

Procijenjena dostava:
17 - 19 tra, 2024
IZV-Icon-Kartice
Garantirano sigurna naplata

Description

Pakiranje sadrži: 6 x 330ml Active+ Alkalna voda pH 9+

Alkalna voda – ključne prednosti konzumacije

Snažan je antioksidans

Antioksidansi pomažu u zaštiti našeg tijela od slobodnih radikala koji mogu uzrokovati razne zdravstvene probleme. Tijelu su potrebni antioksidansi koji pomažu u borbi protiv učinka slobodnih radikala u našem okolišu. Veliki izvor antioksidansa je alkalna voda, zapravo, navodi se da je mnogo učinkovitiji od većine proizvoda i kapsula dostupnih danas iz jednostavnog razloga jer je alkalna voda u tekućem obliku te tako našem organizmu olakšava apsorpciju.

Efikasno uravnoteženje pH razine naše organizma

Naš organizam pokušava prirodno održavati kiselo-alkalnu ravnotežu krvi. Ali kada je kiselost u našem organizmu prevelika, može doći do utjecaja na sve stanice u našem tijelu i naš sustav mora raditi još više kako bi održavao tu ravnotežu. To pak može uzrokovati stres u raznim drugim područjima. Alkalna voda pripomaže boljoj regulaciji razine kiseline u našem tijelu.

Potiče učinkovitiju hidrataciju

Alkalna voda ima manji molekularni sadržaj što tijelu olakšava bolju apsorpciju. Tijelo se može učinkovitije hidratizirati pijenjem alkalne vode umjesto svakodnevne vode. Alkalna voda također ima različite vrste prirodno ioniziranih minerala koji mogu pomoći da krv učinkovitije cirkulira te tako pomaže optimalnom funkcioniranju našeg organizma.

Održavanje našeg tijela u alkalnijem stanju pojačat će imunološki sustav. To je prirodni učinak neutraliziranja slobodnih radikala i pomaže u čišćenju tijela od toksina.

Sveukupno, dokazano je da će redoviti unos alkalne vode značajno pomoći u poboljšanju našeg imunološkog sustava. Prednosti konzumacije alkalne vode jedni su od ključnih faktora za dugoročno zdravlje.

Na tržište stavlja: BeAlive d.o.o., Ulica Charlesa Darwina 12, 10000 Zagreb, tel: 01/ 77 75 930, [email protected], www.bealive.hr
Proizvođač: BIBITA SH.P.K. Vitomirica p.n, 30 000 Peje, Zemlja podrijetla: XK