095 7047 300 |  info@izvorno.hr

Besplatna dostava za kupnju iznad 350kn

095 7047 300 |  info@izvorno.hr

Besplatna dostava za kupnju iznad 350kn

REMINGTON

  • Keratin Protect Rotating Air Styler djeluje kao sušilo za kosu i četka u jednom, što je savršeno za kreiranje fen frizure kao iz salona! Cijevi četke sa slojem napredne keramike, sadrže keratin i bademovo ulje te nježno nanose mikro regenerator na kosu tijekom oblikovanja. Kako biste dobili najbolje rezultate, osušite kosu sušilom 90% pa dozvolite Air Styleru da završi do kraja. S grijanim četkama od miješanih vlakana imate sve što vam je potrebno za savršenu fen frizuru. Također, sadrži i nastavak za dodavanje volumena koji s lakoćom podiže volumen vaše kose. Postavke temperature rada i opcija hladnog puhanja omogućuju vam da prilagodite oblikovanje prema vašim željama i fiksirate vašu frizuru.
  • Podarite svojoj kosi njegujući tretman za intenzivno sjajnu kosu s više sjaja! Grijaće ploče s naprednom keramikom sadrže prirodno arganovo ulje i vitamin E, koje, tijekom zagrijavanja, na kosu ravnomjerno ispuštaju mikro regenerator za više sjaja. Rezultati neovisnog ispitivanja govore da su korisnici zaključili da je njihova kosa, u odnosu na trenutni uređaj za ravnanje koji imaju: 88 % ravnija, 86 % sjajnija.
  • IPL Luxe siguran je sustav za uklanjanje dlaka salonske kvalitete, koji je dizajniran za postizanje vaših glatkih rezultata. Zaboravite na posjete salonima i odbacite trake s voskom jer sada možete uživati u trajnim rezultatima nakon samo tri tretmana. Postizanje glatke kože nije nikada bilo jednostavnije ili učinkovitije zahvaljujući inteligentnim senzorima kože koji očitavaju vašu kožu stotinama puta u sekundi. IPL Luxe koristi tehnologiju impulzivne pulsne svjetlosti kako bi tretirao dlaku u korijenu, što rezultira trajnim smanjenjem rasta dlaka i osjetno glatkom kožom. Nježan na koži i jednostavan za korištenje, i-Light Luxe ima tri načina rada te sadrži nastavak za korištenje na tijelu i precizan nastavak koji vam omogućuje da ciljate određena područja uključujući lice, tijelo i bikini zonu. S i-Light Luxe uređajem, uvijek možete uživati u svojoj svilenkastoj, glatkoj strani.
  • Endurance trimer za bradu ima specijalno razvijenu tehnologiju za izdržljivost te je napravljen da preko 12 mjeseci* zadrži 70% svog punjenja, zbog čega se možete osloniti na njega. Sadrži prilagodljivi češalj za šišanje brade na različite dužine, što ga čini savršenim za oblikovanje fade stila. Šišač će vam pomoći u kreiranju vašeg osobnog stila i dat će vam fleksibilnost koja vam je potrebna za šišanje, oblikovanje i precizno ocrtavanje linije brade. Dvostrana TST tehnologija omogućuje postizanje glatko obrijane brade uz minimalne iritacije kože, zahvaljujući zatezaču kože i ugodnim, zaobljenim oštricama! Endurance šišač je zajamčeno izdržljiv, ima svestrane prilagodljive češljeve, lagan je i ima torbicu za pohranjivanje, što ga čini idealnim suputnikom.
  • Curl & Straight Rotating Air Styler pack uključuje niz nastavaka koji su stručno dizajnirani za lako uvijanje i ravnanje kose tijekom sušenja. Dolazi s koncentratorom za sušenje kose, hvataljkama Hot Air promjera 30 mm, čekinjastom četkom Hot Air promjera 40 mm i ravnom četkom, kako biste s punim samopouzdanjem mogli kreirati opuštene uvojke, živahne frizure i ravnu kosu s manje stršećih vlasi*.
  • Sušilo za kosu Hydraluxe sadrži tehnologiju s regeneratorom Moisture Lock, koja pomaže očuvati savršenu razinu vlage u kosu, dok je tretman ionima ostavlja sjajnom i bez stršećih vlasi. Temperaturna postavka Hydracare oblikuje kosu pri nižoj temperaturi za kreiranje prekrasnih rezultata pa ne morate brinuti o pretjeranom toplinskom oštećenju kose.
  • Pro-Air Dry sušilo za kosu s 2200 W snage garantira vam sušenje kose u tren oka, što je savršeno za one koji vode ubrzani stil života! S 90% više iona*, pomaže u borbi protiv stršećih vlasi i stvara sjajne, glatke rezultate. Vaša kosa će izgledati zdravo te će joj goditi provoditi manje vremena na visokim temperaturama, zahvaljujući keramičkoj rešetki koja omogućuje ravnomjerno raspršivanje toplog zraka. Odaberite pravu postavku temperature i brzinu puhanja, uključujući i hladno puhanje za fiksiranje frizure. Kad ste gotovi, sušilo jednostavno pospremite s njegovom ušicom za vješanje i možete krenuti.
Go to Top