ZAUSTAVITE ISPADANJE KOSE

Ispadanje kose može predstavljati vrlo neugodno i frustrirajuće stanje za žene, kao i za muškarce. Iako je ispadanje kose do 100 vlasi dnevno sasvim normalna pojava, ako se taj broj osjetno poveća, moguće da je riječ o i jednom od ovih uzroka:

  • Genetska predispozicija
  • Hormonalne promjene (npr. trudnoća, menopauza)
  • Veći poremećaji u tijelu (bolest štitnjače, pomanjkanje željeza, zarazne bolesti)
  • Nezdrav način života, loša ili nezdrava prehrana
  • Stres, fizički ili emocionalni šok

U posljednje vrijeme nameće se kao sve češća tema, najviše radi povezivanja ispadanja kose s post-simptomima zaraze virusom Covid-19. Važno je imati na umu da ispadanje kose može biti povezano i s drugim stanjima te je važno posjetiti doktora i utvrditi individualnu dijagnozu.

Placentor Vegetal Biostimulant losion protiv ispadanja kose aktivni je koncentrat koji sprečava i smanjuje gubitak kose te obnavlja vlasište. Prikladan je za žene i muškarce koji pate od gubitka kose.

Ampule sadrže Plant placentu, odnosno, biljnu placentu koja se sastoji od hidroliziranog proteina soje i ekstrakta lišća bukve. Plant placenta je iznimno moćan sastojak koji u ovom spoju sprečava i smanjuje gubitak kose te ujedno popravlja opće stanje kose – vraća joj vitalnost, sjaj i podatnost. Zlatna kamilica štiti kosu i obnavlja keratin te potiče rast kose stimulirajući mikrocirkulaciju vlasišta.

Važno je imati na umu da rezultati ne dolaze preko noći, a osim što je dobro napraviti intenzivan tretman ampulama tijekom jednog mjeseca, isti bi se trebao primijeniti i preventivno – barem dva puta godišnje.

Također, pokušajte se truditi voditi uravnotežen život i izbjegavajte stres koliko je to moguće, pijte dovoljno vode na dan i razmislite o dodacima prehrani – prije svega o biotinu i B vitaminima koji će pomoći vašoj kosi da opet počne zdravo rasti.

Pretplatite se na naš newsletter

Saznajte prvi za novosti vezane uz nove proizvode i akcije i popuste.

Hvala na prijavi.
Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vaše poruke. Molimo pokušajte ponovo kasnije.

Sigurna kupnja

Izvorni proizvodi

Brza dostava

NOVOSTI