095 7047 300 |  info@izvorno.hr

Besplatna dostava za kupnju iznad 350kn

095 7047 300 |  info@izvorno.hr

Besplatna dostava za kupnju iznad 350kn

CROdelicious biomimetički med od metvice

149,00kn

CROdelicious biomimetički med od metvice povećava imunitet zbog antiviralanih, antibakterijskih, antifungalnih te antiparazitnih svojstava. Također, poboljšava probavu, čisti krv od toksina, stimulira produkciju hemoglobina, otklanja zubni plak te poboljšava apsorpciju lijekova, stoga ga nazivaju i hrvatska manuka. Naš med pretežno se sastoji od peluda metvice (Mentha sp.), a uključuje i biljke iz porodica amorfa (Amorpha fruticosa), tratinčica (Asteraceae sp.) i mahunarka (Fabaceae sp.). Testiran je u Nastavnom zavodu
za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“.

SKU: 10001 Kategorije: , , ,

Opis

KAKO?
Biomimetički postupak i proizvodnja našeg meda stroži je proces od organskog jer uključuje netaknutu prirodu veću od 10 četvornih kilometara i zasniva se na zahtjevnim principima biomimikrije koje implementiramo u cjelokupnoj proizvodnji. Od pčela i prirode naučili smo kako proizvesti med koji pruža podršku našim pčelama (hrane se svojim proizvodom) i biološkoj raznolikosti ekosustava.

GDJE?
Naše pčele su lokalno stacionirane, čime se smanjuje stres i bolesti pčela, jer žive i proizvode med na ekološki čistom području rijeke Sunje, pored Parka prirode Lonjsko polje. Netaknuta priroda i velika biološka raznolikost pogodna je za organsku poljoprivredu i permakulturu. CROdelicious med proizvodi se unutar kvalitetnog ekosustava (mezofilne livade i šume), nezagađene zemlje, vode i zraka, bez industrije i potencijalnih izvora onečišćenja.

KADA?
Od 2015. našim pčelama pomažemo u uspostavljanju zdravih i sretnih košnica, a sada su proizvele dovoljno biomimetičkog meda kojeg želimo podijeliti s vama.

 

Pakiranje: 260 grama

Proizvodi i puni:
CROdelicious j.d.o.o. za proizvodnju i usluge,
Gradusa Posavska 85, 44210 Sunja
Zemlja podrijetla: Sunjsko polje, Hrvatska

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “CROdelicious biomimetički med od metvice”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Go to Top