OTKRIĆE BILJNE PLACENTE

Pedesetih godina prošlog stoljeća, na odjelu dermatologije u bolnici St Luc u Lyonu, stvorena je Placentor regenerativna i hidratantna krema. Izvorno je sadržavala ljudsku posteljicu, a koristila se za oporavak pacijenata s teškim opeklinama i ožiljcima. 

Nakon mnogo godina istraživanja, dr. Bernard Guillot, farmaceut i strastveni botaničar, u laboratoriju Sicobel provodi mnoga istraživanja o posteljici i otkriva ekvivalentnu supstancu biljnog podrijetla – biljnu placentu. Njena organska struktura slična ljudskoj posteljici, omogućuje obnavljanje kože te je pogodna i za najosjetljiviju kožu. Ovo izvanredno otkriće dovelo je 1991. godine do razvoja prvog primjenjivog fitodermatološkog branda: Placentor Vegetal. 

Temeljena na gemoterapiji* – fitoterapiji koja koristi pupoljke, biljna placenta svoju efikasnost dobiva iz hranjivih sastojaka (aminokiselina, peptida i mineralnih soli) biljnog tkiva. Smještena u mladim biljkama ispod tučka, biljna placenta djeluje kao hranjiva tekućina te hrani plod u rastu. 

*Gemoterapija: vrsta biljne medicine bazirana na upotrebi svježih mladica i pupoljaka

Pretplatite se na naš newsletter

Saznajte prvi za novosti vezane uz nove proizvode i akcije i popuste.

Hvala na prijavi.
Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vaše poruke. Molimo pokušajte ponovo kasnije.

Sigurna kupnja

Izvorni proizvodi

Brza dostava

NOVOSTI