095 7047 300 |  info@izvorno.hr

Besplatna dostava za kupnju iznad 350kn

095 7047 300 |  info@izvorno.hr

Besplatna dostava za kupnju iznad 350kn

ELEKTRIČNI UREĐAJI

 • Sale!
  Kreirajte prekrasne i zdrave rezultate s Hydraluxe uređajem za ravnanje kose. Njegove grijaće ploče sa slojem Moisture Lock svakim potezom pomažu zadržati savršenu razinu vlage u kosi. Temperaturna postavka Hydracare omogućuje vam oblikovanje kose pri nižoj temperaturi, pa ne morate brinuti o pretjeranom toplinskom oštećenju.
 • Sale!
  Keratin Protect Rotating Air Styler djeluje kao sušilo za kosu i četka u jednom, što je savršeno za kreiranje fen frizure kao iz salona! Cijevi četke sa slojem napredne keramike, sadrže keratin i bademovo ulje te nježno nanose mikro regenerator na kosu tijekom oblikovanja. Kako biste dobili najbolje rezultate, osušite kosu sušilom 90% pa dozvolite Air Styleru da završi do kraja. S grijanim četkama od miješanih vlakana imate sve što vam je potrebno za savršenu fen frizuru. Također, sadrži i nastavak za dodavanje volumena koji s lakoćom podiže volumen vaše kose. Postavke temperature rada i opcija hladnog puhanja omogućuju vam da prilagodite oblikovanje prema vašim željama i fiksirate vašu frizuru.
 • Podarite svojoj kosi njegujući tretman za intenzivno sjajnu kosu s više sjaja! Grijaće ploče s naprednom keramikom sadrže prirodno arganovo ulje i vitamin E, koje, tijekom zagrijavanja, na kosu ravnomjerno ispuštaju mikro regenerator za više sjaja. Rezultati neovisnog ispitivanja govore da su korisnici zaključili da je njihova kosa, u odnosu na trenutni uređaj za ravnanje koji imaju: 88 % ravnija, 86 % sjajnija.
 • Endurance trimer za bradu ima specijalno razvijenu tehnologiju za izdržljivost te je napravljen da preko 12 mjeseci* zadrži 70% svog punjenja, zbog čega se možete osloniti na njega. Sadrži prilagodljivi češalj za šišanje brade na različite dužine, što ga čini savršenim za oblikovanje fade stila. Šišač će vam pomoći u kreiranju vašeg osobnog stila i dat će vam fleksibilnost koja vam je potrebna za šišanje, oblikovanje i precizno ocrtavanje linije brade. Dvostrana TST tehnologija omogućuje postizanje glatko obrijane brade uz minimalne iritacije kože, zahvaljujući zatezaču kože i ugodnim, zaobljenim oštricama! Endurance šišač je zajamčeno izdržljiv, ima svestrane prilagodljive češljeve, lagan je i ima torbicu za pohranjivanje, što ga čini idealnim suputnikom.
 • Sale!
  Ništa ne ostavljajte nesređeno, uz  Graphite set za osobnu njegu. Uređujući dlake na cijelom tijelu, od glave do pete, možete stvoriti više personaliziranih izgleda koji će doprinijeti osjećaju vašeg potpunog samopouzdanja. Oštrice koje se same oštre presvučene su slojem grafita i omogućuju da uređaj maksimalno glatko klizi, doprinoseći iznimnoj udobnosti tijekom kreiranja vašeg željenog izgleda. Nastavci se u potpunosti mogu isprati vodom između svake uporabe. Pružajući vam slobodu da stvorite svoj stil gdje god se nalazili, Graphite je bežični uređaj s impresivnih 40 minuta rada koji vam daje dovoljno vremena za uređivanje dlaka. Neovisno o tome šišate li se, brijete, uređujete ili oblikujete dlake na tijelu, Graphite je sveobuhvatno rješenje za uređivanje dlaka na cijelom tijelu!
 • Sale!
  Curl & Straight Rotating Air Styler pack uključuje niz nastavaka koji su stručno dizajnirani za lako uvijanje i ravnanje kose tijekom sušenja. Dolazi s koncentratorom za sušenje kose, hvataljkama Hot Air promjera 30 mm, čekinjastom četkom Hot Air promjera 40 mm i ravnom četkom, kako biste s punim samopouzdanjem mogli kreirati opuštene uvojke, živahne frizure i ravnu kosu s manje stršećih vlasi*.
 • Sale!
  Sušilo za kosu Hydraluxe sadrži tehnologiju s regeneratorom Moisture Lock, koja pomaže očuvati savršenu razinu vlage u kosu, dok je tretman ionima ostavlja sjajnom i bez stršećih vlasi. Temperaturna postavka Hydracare oblikuje kosu pri nižoj temperaturi za kreiranje prekrasnih rezultata pa ne morate brinuti o pretjeranom toplinskom oštećenju kose.
 • Pro-Air Dry sušilo za kosu s 2200 W snage garantira vam sušenje kose u tren oka, što je savršeno za one koji vode ubrzani stil života! S 90% više iona*, pomaže u borbi protiv stršećih vlasi i stvara sjajne, glatke rezultate. Vaša kosa će izgledati zdravo te će joj goditi provoditi manje vremena na visokim temperaturama, zahvaljujući keramičkoj rešetki koja omogućuje ravnomjerno raspršivanje toplog zraka. Odaberite pravu postavku temperature i brzinu puhanja, uključujući i hladno puhanje za fiksiranje frizure. Kad ste gotovi, sušilo jednostavno pospremite s njegovom ušicom za vješanje i možete krenuti.
 • Sale!
  Izrazite svoj jedinstveni stil bez ugrožavanja zdravlja vaše kose s Keratin Protect uređajem za ravnanje kose! Keratin i bademovo ulje u naprednoj keramici nanose se na kosu tijekom oblikovanja, što vašoj kosi daje snagu, elasticitet i zdravi sjaj. Ovaj uređaj ima devet postavki temperature rada pa možete prilagoditi temperaturu koja će odgovarati vašem tipu kose. PRO+ postavka omogućuje oblikovanje kose sa zdravijom postavkom temperature od 185°C – za sve koji su svjesni što znači oštećena kosa.  
Go to Top